paranormalindonesiaonline.com Jasa Konsultasi Paranormal ramalan Feng Shui GRATIS, pelet jarak jauh. Hubungi Bpk.Pamera, HP: 085797189999 WhatsApp: 081910228999 PIN BBM paranormalindonesia : 265728CB

KISAH SERAM PULAU PATUNG DI MEXICO

Sebuah kisah di satu pulau yang suram lagi menyeramkan, paya paya di daerah Xochimico berhampiran Mexico City telah menjadi tarikan pelancong yang paling menakutkan. Walau bagaimanapun , pulau seram ini tidak pernah dimaksudkan untuk menjadi perhentian pada jadual perjalanan percutian pelancong. Pulau Anak Patung yang didedikasikan khas untuk seorang gadis kecil yang malang.

Dolls Island (Isla de las Mangaburu ) yang terletak di terusan selatan Mexico City merupakan sebuah rumah yang menakutkan sejak dahulu lagi.Jika melalui berhampirannya kita boleh melihat anak-anak patung yang menyeramkan digantung berhampiran rumah terbabit. Kelihatan anggota badan mereka dicerai-ceraikan dan dipancung kepala menghiasi pokok, pagar dan hampir setiap permukaan.Suasana di situ boleh dikatakan amat menyeramkan - kata pelancong.

Tidak menghairankan, asal-usul pulau itu mempunyai tragedi yang amat sadis.Kisahnya - Don Julian Santana, telah menemui mayat seorang kanak-kanak lemas dalam terusan sekitar 50 tahun yang lalu. Sehingga kini ia dihantui oleh kematian itu, dan setiap kali apabila dia melihat anak patung terapung di terusan, ia diambil dan digantung di pohon untuk membantu roh gadis itu. Beliau berharap dapat menenangkan roh yang terseksa dan melindungi pulau dari kejahatan.

FOTO-FOTO YANG MENYERAMKAN DI SEKITAR "DOLLS ISLAND" MEXICO


GHOST ADVENTURES NEW SEASONS

PAGparanormal Malaysia


@0 komentar:

Posting Komentar - Kembali ke Konten

KISAH SERAM PULAU PATUNG DI MEXICO