paranormalindonesiaonline.com Jasa Konsultasi Paranormal ramalan Feng Shui GRATIS, pelet jarak jauh. Hubungi Bpk.Pamera, HP: 085797189999 WhatsApp: 081910228999 PIN BBM paranormalindonesia : 265728CB

MAHLUK SEPERTI `MEDUSA` DI TEMUI DI SINGAPURA

Seorang nelayan Singapura mendakwa telah menjumpai sesuatu yang aneh.Nelayan terbabit, Ong Han Boon, 54 dilaporkan sering ke lokasi penangkapan ikan kegemarannya bagi aktiviti memancing ikan dengan harapan memperoleh hasil yang lumayan.

Bagaimanapun, ketika sedang menunggu pukatnya dipenuhi tangkapan, dia dikejutkan dengan pergerakan pada pukatnya.Malah, sebaik menarik pukatnya keluar dari air dia begitu terkejut dengan apa yang dilihatnya serupa seperti wanita berambut ular iaitu "MEDUSA".Menurut, Han Boon sebelum ini dia ada menemui beberapa benda pelik, tetapi bukan dari laut.Bagaimanapun, makhluk seperti ini memang tidak pernah saya lihat sebelum ini.“Ia kelihatan seperti alien,” katanya.

Sehubungan itu, Han Boon memuatnaik video makhluk aneh itu dengan harapan ada pihak yang akan tampil memaklumkan apa sebenarnya yang masuk ke pukatnya itu.

Malah, Han Boon berkata dia juga sudah bertanyakan kawan-kawannya tetapi tiada sesiapa yang tahu, manakala pencarian menerusi Internet juga belum mendapat sebarang jawapan.

VIDEO


PAGparanormal Malaysia


@0 komentar:

Posting Komentar - Kembali ke Konten

MAHLUK SEPERTI `MEDUSA` DI TEMUI DI SINGAPURA