paranormalindonesiaonline.com Jasa Konsultasi Paranormal ramalan Feng Shui GRATIS, pelet jarak jauh. Hubungi Bpk.Pamera, HP: 085797189999 WhatsApp: 081910228999 PIN BBM paranormalindonesia : 265728CB

KARYA PARANORMAL KHIR RAHMAN TIDAK MEMBOSANKAN

Sinopsis : Kisah kajian yang dibuat oleh Khir, Aqasha dan Sein serta beberapa rakan mereka di sebuah bangunan yang dikatakan mempunyai kes polis terhadap dua kehilangan misteri. Mereka turut dibantu seorang pakar agama iaitu Yusran ketika mereka cuba memasuki bangunan yang dianggap keras itu. Akibatnya, seorang krew mereka dirasuk oleh makhluk halus yang meminta mereka untuk menghentikan rakaman dan keluar daripada bangunan itu.

Ok! admin nak kongsi serba sedikit tentang rakaman cctv yang dikongsikan dalam filem BANGUNAN.. dikatakan rakaman cctv ni adalah benar.. (Real Footage) dan admin kongsikan sedikit komen dari peminat berkenaan dengan filem BANGUNAN ni..

"Permulaan cerita, sangat2 membosankan. Hampir lima minit masa kita akan dibuangkan meneliti setiap patah perkataan yang diTAIP untuk permulaan cerita.

Masuk citer pertama, tayangan footage berjudul KAMERA BARU, mula2 kita rasa mcm "What! Such a waste of time beli tiket semata2 nak tgk rakaman CCTV!" Cerita pertama ni mmg bosan sbb rakaman CCTV just menunjukkan seorang budak bernama SEM dalam opis sorg2 tgh malam, test kamera beliau yg baru dibeli kemudian berlaku satu insiden seram (sedikit) dan budak tu seterusnya didapati hilang.

Cerita kedua, pasal pasangan tertinggal barang di opis, dtg tgh malam semata2 nak ambil barang.. mmg seram. CCTV footage tu nampak real dan digambarkan perempuan tu yg bernama Ayu jadi gila (sakit mental) selepas kejadian itu.. dan boyfriendnya pula hilang tanpa dapat dikesan. Time cerita kedua ni, mmg seram sbb beberapa kejadian yg dirakam CCTV sgt seram dan kita tak expect pun ape yg berlaku time tu. Huhu.

Samada kejadian benar atau tidak, wallahualam. Tp yang plg penting, it's believable.

Adegan ketiga, Khir, Sein, Aqasha, Yusran and the geng sepakat nak pegi BANGUNAN tu utk menyiasat. Babak ni mmg seram sbb ade adegan krew diorg kena rasuk, pun pada waktu yang kita tak expect. Mmg nmpak real sebab krew die boleh panjat dinding mcm Spiderman. Mcm2 la berlaku kat diorg time dlm BANGUNAN ni.

Scene terakhir, sangat mengarut dan membuang masa. Pun sengaja dimasukkan untuk memanjangkan tempoh tayangan filem. Paling bengang sbb xde kena mengena dgn filem. Tetiber je part last diorg masukkan FILEM PENDEK yang sgt2 bosan dan x seram pun. Mula2 waktu awal cerita time diorg tayangkan CCTV footage tu rasa sakit haty and waste of time, tp bile da separuh filem, kita plak rasa x puas tgk rakaman CCTV tu.. Rasa nak lagi dan lagi dan lagi tp tetiber penutup cerita diorg tayangkan filem pendek cacat ni... Klu filem ni tergantung smpai scene ketiga pun rasanya xde msalah. Tp bile ade tayangan filem pendek ni tetibe wat spoil. Blh plak diorg panjangkan smpai mencacatkan mood filem ni."

Komen dari "FerRemy" dalam mforum Filem.

Admin just nak bagitau.. puas hati tonton cerita macam ni dari menonton cerita/filem paranormal sampah yang ditayangkan di pawagam.

BANGUNAN TRAILER!!

ALAM ANEH ALAM MISTERI


@



0 komentar:

Poskan Komentar - Kembali ke Konten

KARYA PARANORMAL KHIR RAHMAN TIDAK MEMBOSANKAN