paranormalindonesiaonline.com Jasa Konsultasi Paranormal ramalan Feng Shui GRATIS, pelet jarak jauh. Hubungi Bpk.Pamera, HP: 085797189999 WhatsApp: 081910228999 PIN BBM paranormalindonesia : 265728CB

NENEK DI SAHKAN MATI NAMUN HIDUP SEMULA KETIKA UPACARA PENGKEBUMIAN BERLANGSUNG


Gelsenkirchen (Jerman): Seorang pengurus mayat pengsan kerana terperanjat apabila sebuah keranda terbuka dan kedengaran suara wanita tua di dalamnya bertanya: “Di mana saya?”


Wanita berusia 92 tahun itu diisytihar mati beberapa jam sebelum itu oleh doktor di sebuah rumah penjagaan orang tua di bandar Gelsenkirchen sebelum dibawa ke rumah pengurusan mayat Munstermann.

Apabila pengurus mayat itu tersedar dari pengsan, dia melihat wanita tua berkenaan masih dalam keranda dengan kedua-dua matanya terbuka.

Selepas memeriksa denyutan nadinya, pengurus itu menelefon ambulans yang kemudian membawa wanita itu ke hospital.

Keluarganya yang bersiap untuk upacara pengebumian juga terkejut.Polis sudah memulakan siasatan terhadap doktor yang mengesahkan kematian wanita itu Ahad lalu.

Wanita itu ditemui tidak lagi bernafas oleh seorang petugas rumah kebajikan. Doktor kemudian dipanggil dan dia mengesahkan wanita itu mati.

Pegawai rumah penjagaan orang tua itu Lother Burger berkata: “Kejadian itu memalukan dan sukar diterima. Kami dikritik hebat.”


ALAM ANEH ALAM MISTERI


@0 komentar:

Posting Komentar - Kembali ke Konten

NENEK DI SAHKAN MATI NAMUN HIDUP SEMULA KETIKA UPACARA PENGKEBUMIAN BERLANGSUNG