paranormalindonesiaonline.com Jasa Konsultasi Paranormal ramalan Feng Shui GRATIS, pelet jarak jauh. Hubungi Bpk.Pamera, HP: 085797189999 WhatsApp: 081910228999 PIN BBM paranormalindonesia : 265728CB

PENUNGGU LOTENG DIRAKAM OLEH KAMERA PENYIASAT PARANORMAL


Berikut adalah rakaman dari YouTube oleh TobiasSchwarz: "Ketika pasukan paranormal saya sedang menyiasat sebuah bangunan berusia 120 tahun dan ketika melakukan siasatan di kawasan atas siling , tiba-tiba lensa kamera kami terakam satu bayangan seperti lembaga hantu.

Ini adalah rakaman video yang sangat menarik. Seolah-olah terdapat sesuatu yang sedang memerhatikan kita... tetapi apa ya? Ia adalah satu bentuk kabus dalam gelap yang berbayang di sekitar loteng dan ghaib dengan begitu cepat, ianya hampir serupa seperti kabus. Ia berada pada kedudukan di belakang beberapa rasuk kayu dan di hadapan orang pasukan kami.

Adakah hantu? Rakaman video terbabit menunjukkan penampakan bayangan hantu seperti yang dilaporkan sebelum ini di bangunan lama terbabit.

Sama ada ia adalah hantu atau tidak, video ini mungkin telah terakam bukti beberapa jenis fenomena paranormal yang hingga kini masih kekal misteri.

ATTIC GHOST APPARATION CAUGHT ON TAPE!!

ALAM ANEH ALAM MISTERI


@0 komentar:

Posting Komentar - Kembali ke Konten

PENUNGGU LOTENG DIRAKAM OLEH KAMERA PENYIASAT PARANORMAL